Opdrachtgever: Super Snacks Take Away

soort opdracht: Retail

doelstelling:

Super Snacks Take Away opende onlangs 14 lokaties in ons land en gaf ons de opdracht megaposters te fabriceren met een grootte van 6 x 4 meter, die minstens een jaar lang op lokatie zouden moeten kunnen blijven hangen met behoud van kwaliteit.

resultaten:

De 12 inkten zijn het bewijs van consistent kleurgebruik in combinatie met ons color management systeem. De samenwerking met het ontwerp bureau Sustained Marketing uit Amersfoort heeft geresulteerd in de juiste producten en diensten voor SSTA. Zij zullen de samenwerking met ons dan ook verder uitbouwen.

Met onze Nocan vlakbed posterprinter hebben we deze opdracht gerealiseerd op basis van 12 speciale UV bestendige inkten. De afwerk laklaag werd aangebracht om de bescherming verder te opotimaliseren. De posters hangen nu 9 maanden op lokatie. SSTA uit Helmond is uitermate tevreden en overweegt volgend jaar een soortgelijk actie uit te voeren op 20 lokaties in Duitsland en 12 in België.

ONZE SPECIALIST(EN) VOOR DEZE CASE:

Met welke producten we deze case hebben gerealiseerd

Posters

Wij zijn gespecialiseerd in de toepassing van 12 kleuren UV technieken voor posters op extreem groot formaat, die in losse onderdelen van 6 x 4 meter naadloos aan elkaar gemonteerd kunnen worden.

Lees verder....

Wat wij in het 'Retail' segment nog meer doen:

Voor de retailsector produceren wij vooral complete reclame/winkel inrichtingen voor de wekelijkse aanbiedingen in zowel de food- als de non-food sector. Wij produceren complete op postcode gesorteerde pakketten voor diverse grote supermarktketen in Noord-Holland.

 

Informatie aanvraag